REFORMES INTEGRALS

 

REFORMES des de petites propietats particulars fins a grans naus industrials i o edificis particulars, oferim servei de rehabilitació i reforma integral, treballant per a una gran varietat de clients: comerços, centres educatius, clients privats o clients publics. En el nostre equip comptem amb arquitectes, paletes, electricistes, lampistes, fusters, vidriers, guixaires i decoradors. Li guiem durant la seva reforma des del principi fins al lliurament de claus. Des de l’enderroc de murs amb l’objecte d’ampliar espais, fins al disseny d’interiors. La pintura i l’electricitat.

LA NOSTRA OFERTA DE SERVEIS DE REFORMES INTEGRALS I REHABILITACIÓ inclou:

Fusteria i ebenisteria

Equipaments per a cuines i banys

Treballs de paleta

Arrebossats i enguixats – Placoplatre i pladur

Reparacions concretes i especifiques (Petites o grans reparacions)

Especialistes en finestres de tot tipus, alumini – fusta, alumini amb ruptura de pont tèrmic i PVC

Assessoria en prevenció contra incendis

Bastides i teulades – Reparació de cobertes de pissarra, petites o grans reparacions – Manteniment de teulats i reparació de goteres

Retirada d’amiant

Treballs d’electricitat

Instal·lació de tot tipus d’equipaments amb gas natural, gasoil o electricitat

Especialistes en sòls antilliscants

Paviments de microciment – Paviments ceramics i Paviments de parquet natural o sintetic.

Recobriments de teulades de pissarra

Especialistes en retirada de productes químics nocius (Amiant)

Els nostres dissenyadors, decoradors i interioristes milloren qualsevol espai interior i exterior donant un valor afegit a l’immoble, local, negoci, botiga, magatzem o casa particular.

Aconseguint donar un aire renovat i estèticament més d’acord als desitjos del client o al projecta desenvolupat. Ens encarreguem de planificar, estructurar , coordinar i gestionar el seu projecte global d’interiorisme, des del desenvolupament conceptual d’aquest, planificació de l’espai i inspeccions del lloc, fins a la programació, recerca, i contacte amb els proveïdors més adients per a cada projecte, dirigint els treballs d’obra i sempre seguint el disseny aprovat pel client.